Izvor: Tanjug
13.08.2021 u 20:17
0

AMBASADA RUSIJE U BiH: Šmit nije legitimni predstavnik!

Ambasada Ruske Federacije u BiH izdala je diplomatsku notu u kojoj navodi da ne prihvata Kristijana Šmita za novog visokog predstavnika u BiH.

VAŽNO:

NOVI UDAR PO DŽEPU GRAĐANA: Banke uvode nova pravila koja će nas SKUPO KOŠTATI!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Cifre RASTU!

PREDSEDNIK ISPUNIO JOŠ JEDNO OBEĆANJE: RADNICI GEOKSA DOBILI NOVAC!

VREO TALAS SE NASTAVLJA: Evo kakvo nas vreme očekuje za vikend

U noti je navedeno da Savet bezbednosti UN nije formalno pristao na Šmitovu kandidaturu i da ga zbog toga Ruska Federacija ne smatra legitimnim visokim predstavnikom. 

Republika Srpska ne prihvata Šmita za visokog predstavnika jer nije izabran u skladu sa Aneksom 10 Dejtonskog mirovnog sporazuma, niti je njegovo imenovanje odobrio ili ratifikovao Savet bezbednosti UN, navodi se u noti ruske ambasade u BiH.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter