Izvor: Happy BSC
23.11.2021 u 11:36
0

AMBASADOR SRBIJE U BUGARSKOJ ZA HAPPY TV: Tela su neprepoznatljiva, čeka se DNK analiza!

Ambasador  Republike Srbije u Republici Bugarskoj,  Željko Jović hitno se oglasio putem skajpa u jutranjem programu na Happy TV. 

On je rekao da za sada još uvek ne postoje tačne i precizne informacije o detaljima neviđene tragedije koja je zadesila Severnu Makedoniju. 

– Nadam se da ćemo do  kraja dana  imati više informacija. Prema navodima državnih bugarskih medija, smatra se da je loše i maglovito vreme doprinelo saobraćajnoj nesreći. Veliki je strah svih koji učestvuju  u istrazi da odgovore na sva pitanja pošto je autobus potpuno izgoreo, a tela su potpuno neprepoznatljiva. Ministar unutrašnjih poslova Bugarske, Bojko Raškov je rekao da nikada  strašniju scenu u životu nije video i da je jedini način da se tela identifikuju DNK analiza, a to će svakako potrajati. Ono što mi znamo jeste da su bila 4 autobusa iste kompanije i da je negde na 30 km od Sofije došlo do nesreće. Ono što ja mogu da kažem je da je teško da govorimo o specijalnim detaljima. Spiskovi  putnika moraju dobro da se provere od strane istražnih organa. Preživeli putnici, njih sedam, smešteni su u  urgentni centar, svi od opekotina i nisu životno ugroženi-rekao je ambasador Jović. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter