Izvor: Tanjug
05.01.2021 u 21:38
0

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Raspoređuju vojsku i bespilotne letelice blizu ruske granice!

Nakon blagog popuštanja tenzija između Rusije i Sjedinjenih Država stvari se opet zakuvavaju.

PROČITAJTE I OVO

Broj povređenih u UROŠEVCU raste! (VIDEO)

JEZIVO! Zaklana žena kod Požarevca!

KORON LAVIRINT U SRBIJI: Borba se nastavlja!

– Američke vazduhoplovne snage rasporedile su oko 90 vojnika i neodređeni broj dronova u bazi u centralnoj Rumuniji – saopštilo je danas rumunsko Ministarstvo odbrane.

Asošijejted pres prenosi da su SAD na taj način pojačale svoje vojno prisustvo u regionu koji izaziva zabrinutost NATO saveznika, zbog, kako navodi američka agencija, pokušaja Rusije da demonstrira svoju vojnu silu.

Rumunsko ministarstvo saopštilo je da će američko prisustvo u vojnoj bazi „Kampia Turzi“ trajati nekoliko meseci u cilju podrške NATO operacijama.

PROČITAJTE JOŠ

TUŽNA VEST ZA VATERPOLO SVET: Preminuo BARBA!

OTAC TROVAČ! Pokušao da ubije bivšu ženu i ćerku krofnama!

KAKVA TERETANA, SVI NA KLIZANJE Svi benefiti zabavne zimske aktivnosti

BELI SPORT ZAVIJEN U CRNO: Novakov trener tuguje!

– Raspoređivanje dronova na ovoj ključnoj strateškoj lokaciji ima za cilj da uveri naše saveznike i partnere, kao i da pošalje poruku našim protivnicima, da možemo brzo da reagujemo na svaku hitnu pretnju – rekao je predstavnik Vojske SAD Džef Haridžijan.

On je u saopštenju naveo da će dronovi povećati nadzorne i izviđačke sposobnosti u oblasti Crnog mora, gde SAD redovno optužuju Rusiju za opasno presretanje američkih vojnih aviona i druge incidente koji su rasplamsali tenzije između dve velesile.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter