Izvor: Alo.rs
06.10.2020 u 21:25
0

Amfilohije POZITIVAN na KORONA VIRUS!

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović inficiran je koronavirusom, pokazalo je današnje testiranje.

Amfilohije Radović je još uvek u bolnici na Cetinju, iz koje je upućena zamolnica KCCG da pacijenta prime na lečenje. Izvor kaže da je KC odobrio zahtev kolega sa Cetinja te da će Amfilohije Radović večeras biti prebačen u Klinički centar Crne Gore.

OVO MORATE ZNATI

AMFILOHIJE HITNO PREBAČEN U BOLNICU: Mitropolitu temperatura ne pada!

UŽAS U PANČEVU! Pronađena tela u kolima!

VOZ UDARIO ŽENU KOD ČAČKA: „Čuli smo kako mašinovođa svira i videli nju…“

Podsetimo, Radović je danas primljen u cetinjsku bolnicu sa povišenom temperaturom i drugim simptomima koji su upućivali na infekciju koronavirusom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter