Izvor: Tanjug
12.07.2020 u 18:28
0

ANDRIJA MANDIĆ: Đukanović se izražava GOVOROM MRŽNJE!

Lider opozicione crnogorske partije Nove srpske demokratije (NSP) Andrija Mandić ocenio je danas da u intervjuu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića podgoričkoj „Pobjedi“ nema ničeg novog, osim, kako kaže, „ponovljenih proglasa, ne samo protiv Srpske pravoslavne crkve (SPC), Demokratskog fronta i ostatka opozicije već i čitave Crne Gore“.

U intervjuu je predsednik Crne Gore optužio Srbiju da se još od vremena Slobodana Miloševića „najviše meša u unutrašnje stvari te zemlje“ te da litije koje organizuje SPC predstavljaju vid političke borbe sa namerom da se promeni vlast, a ne zakon“ (o slobodi veroispovesti).

Mandić je u saopštenju za javnost ocenio da posredi „govor mržnje“ protiv sopstvenog naroda i istakao da Ðukanović trideset godina vlada na diskriminaciji i podelama, „protiv pomirenja, protiv sloge i ljudskog razumevanja“.

PROČITAJTE I OVO

Vučić zakazao konsultacije za formiranje nove Vlade!

DAČIĆ: Odluke o odvaranju granica menjaju se svakog dana, Grčka ima interes DA OTVORI zbog turizma!

Oglasio se BRANKO RUŽIĆ: Dobro sam, biću 14 dana u izolaciji!

Ne zanemarujte OVAJ SIMPTOM! On ukazuje na KOVID INFKCIJU!

Danas je CRVENO SLOVO! OVO nikako NE SMETE da RADITE!

Jedan od lidera DF-a kaže da Ðukanović „gazi“ po narodu koji bi trebalo da predstavlja i ističe da je on jedini predsednik u „jednoj hrišćanskoj zemlji“ koji „neukim i nekontrolisanim“ jezikom vređa poglavara SPC, patrijarha Irineja, i poglavara mitropolije crnogorsko-primorske Amfilohija.

– Apsolutno većinsku religijsku zajednicu, kanonsku pravoslavnu crkvu, misli da će ugroziti zloupotrebom Skupštine, a njen veliki ugled urušiti nečovečnim postupcima i nasiljem usmerenim protiv naših vladika, monaštva, sveštenstva i verujućeg naroda i tako zatrti veru kod ljudi i oteti crkvenu imovinu -istakao je Mandić.

SAZNAJTE JOŠ

NOVI KORONA PRESEK U SRBIJI: 11 osoba preminulo!

SRBIJA JE NA ŽUTOJ LISTI! Medicinski pregled za srpske državljane!

VESIĆ ZA HAPPY TV: U kontejnerima oko Skupštine pronađeni blokovi za gađanje policije! (VIDEO)

Čuveni košarkaški stručnjak Miroslav Nikolić sinoć smešten u beogradsku bolnicu!

PREDLOG ZA NEDELJNU POSLASTICU! Ovako se pravi čuveni bakin kolač!

On je istakao da je Crnoj Gori neophodan put pomirenja i napretka i ocenio da Ðukanovićevo obraćanje predstavlja „njegovo oproštajno pismo od ove zemlje i ovog naroda“.

Mandić je takođe Ðukanoviću optužbu SPC da je predvodnik opozicionog bloka na predstojećim izborima u Crnoj Gori ocenio kao „politički nonsens“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter