Izvor: Tanjug
22.07.2022 u 20:41
0

Bakir Izetbegović poručuje: „Bošnjaci i bosanski patrioti su postali faktor na Balkanu bez kojeg nema nikakve računice!“

Najopasnija stvar u novom planu OHR-a je uvođenje praga od tri odsto, što bi značilo da manjinski narodi u određenim kantonima neće imati svoje predstavnike u Domu naroda FBiH, izjavio je predsednik SDA Bakir Izetbegović govoreći o najavljenim izmenama Izbornog zakona u BiH.

Prema njegovim rečima, novi plan OHR-a je očigledno probni balon, preneo je portal Klix.ba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Izetbegović je kazao da je pravni tim SDA detaljno analizirao taj dokument koji još uvek nije zvaničan.

„I onda se tu stane na snagu HDZ-a, omogući im se dominacija u Domu naroda FBiH. Još bi se SNSD-u povećala šansa da i oni dođu do kontrolnog paketa i da nam se naprave klešta HDZ-SNSD u FBiH. Na taj način bi nam se navukla još jedna ludačka košulja. Sledi snažan otpor tome, pre svega odredbi o pragu od tri odsto“, izjavio je Izetbegović u Gornjem Vakufu.

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da su druga dva člana Predsedništva ponovo odbila da podrže inicijativu Otvoreni Balkan!

Prema njegovim tvrdnjama, “Bošnjaci i bosanski patrioti su postali faktor na Balkanu bez kojeg nema nikakve računice“.

„Postigli smo to uprkos svim problemima. Poslednje četiri godine, u kojima smo imali blokade, pokušaje rasturanja države, pokušaje izmena Izbornog zakona u suprotnosti sa evropskim standardima, pandemiju korona virusa i migrantsku krizu, mi smo bili ti koji su branili interese države i nikada nećemo niti milimetar ići unazad“, rekao je Izetbegović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter