Izvor: VIJESTI.ME
14.10.2023 u 15:30
1

BAŠ MRZE SRBE: DPS oštro o izboru Andrije Mandića„Crna Gora i zvanično dobija antievropsku, prorusku i velikosrpsku vlast“

Demokratska partija socijalista (DPS) ocenila je da će izborom Andrije Mandića na mesto predsednika Skupštine, Crna Gora "i zvanično dobiti antievropsku, velikosrpsku i prorusku vlast".

Oslobođenje Crne Gore od antifašizma, evropejstva i zapadnog kursa – koje je počelo pre više od tri godine uz neskrivenu podršku međunarodne zajednice, kulminira ovih dana najavom da će optuženi terorista, koji tvrdi da je njegov predsednik Vladimir Putin, preuzeti mesto čelnika Skupštine, a da će već naredne godine lideri Demokratskog fronta biti sastavni deo Vlade.

EVO DATUMA KADA ĆE SE ODRŽATI SEDNICA SKUPŠTINE CRNE GORE!

Ukoliko ovakav razvoj događaja bude na kraju i ostvaren, Crna Gora će dobiti treću vladu koja otvoreno i neskriveno radi protiv državnih interesa i čiji je stvarni predsednik Aleksandar Vučić“, navodi se u saopštenju DPS-a, a prenose Vijesti.

Dodaju da je jasno „da će Crna Gora skrenuti sa evropskog i zapadnog puta i da će prioritet u radu Vlade biti podređenost interesima zvaničnog Beograda i Moskve“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BAŠ MRZE SRBE: DPS oštro o izboru Andrije Mandića„Crna Gora i zvanično dobija antievropsku, prorusku i velikosrpsku vlast“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter