Izvor: Tanjug
03.02.2022 u 16:38
0

Bečić apelovao na građane da ostanu u svojim kućama

Predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, apelovao je na građane da tokom odlučivanja o razrešenju vlade, kao i o njegovom razrešenju, ostanu kod kuće.

– Poštovani građani, imajući u vidu da ponovo nije održana sednica Veća za nacionalnu bezjednost, javno izrečene stavove predsednika vlade i druge raspoložive informacije, molim vas da večeras, sjutra, kao i tokom odlučivanja o mom razrešenju, ostanete u svojim kućama – napisao je Bečić na svom Tviter nalogu, prenose mediji. 

Bečić je naglasio da Crnoj Gori treba mir i prosperitet „a ne eskalacija krize kroz moguću realizaciju nedobronamernih planova onih koji žele prekrajanje izborne volje građana“. 

– Čuvanje izborne volje građana je naš prioritet, tako da rešenje treba tražiti isključivo u okviru pobedničke parlamentarne većine sa manjinskim partijama ili da odmah idemo na nove izbore. Svaki drugi scenario je ponavljanje već viđenih scenarija prodaje narodne volje, koji su se uvek neslavno završavali – zaključio je Bečić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter