Izvor: Tanjug
21.01.2022 u 22:27
0

BEČIĆ PODRŽAO PROTESTE: „Uzeo si pare Dritane!“

 Predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić je podržao proteste građana povodom mogućeg formiranja manjinske vlade.

On je na svom Tviter nalogu napisao da je ponosan na mirni, dostojanstveni i stameni narod Crne Gore koji je „uvek na demokratski i evropski način znao da se odupre nepravdi, prevari i izdaji narodne volje“.

U gradovima Crne Gore su večeras održani protesti povodom mogućeg formiranja manjinske Vlade, a u Podgorici se nekoliko stotina građana okupilo prvobitno ispred zgrade Vlade u Podgorici, a zatim i ispred zgrade RTCG-a gde su skandirali „Izađi, mala“ i „Uzeo si pare, Dritane“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter