Izvor: KURIR
22.08.2024 u 11:55
0

„BIO JE VERNIK NE ZNAM ŠTA MU SE DESILO“: Oglasio se brat ubice iz Sanskog Mosta, opisao šta se dešavalo pre masakra

On je bio jedan od boljih, bio je vernik, nikom nije učinio ništa nažao do sada, ne znam šta bi rekao. Ne znam šta mu se desilo, u velikom sam šoku. Znam da je bio uredan, a šta se dešavalo ne znam, rekao je brat domara koji je juče počinio trostruko ubistvo u Sanskom Mostu.

Domar Mehmed Vukalić došao je u sredu ujutro u školu s oružjem i ubio direktora Gimnazije Nijaza Halilovića, sekretaricu Nisvetu Kljunić i profesorku engleskog jezika Gordanu Midžan.

Novinari su stupili u kontakt s njegovim bratom, koji takođe živi u Sanskom Mostu.

„JUČE JE BIO DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV DOMARA“: Svedočio brat trostrukog ubice iz gimnazije u Sanskom mostu

„Da. Tačno je da je reč o mom bratu. Ne znam ništa o tome. Doručkovao sam na balkonu i čuo sam isto šta ste i vi čuli. Zgrožen sam. U zadnje vreme se nismo ni družili, ne znam šta se s njim dešavalo. Ne znam šta mu se dešavalo u školi, to pitajte njih ili nekoga ko je s njim radio“, rekao je za 24sata brat domara koji je počinio ovaj monstruozni zločin.

Nakon toga je pokušao sebi osuzeti život, ali preživeo je. Trenutno se nalazi u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje UKC-a Republike Srpske, gde je prethodno operisan.

Nijaz Halilović, direktor Gimnazije Sanski Most, bio je i kandidat za novi mandat na predstojećim lokalnim izborima u Sanskom Mostu, a koji bi trebali biti održani u oktobru ove godine. Među ubijenima je i profesorka engleskog jezika Gordana Midžan od koje se na društvenim mrežama opraštaju brojni učenici.

Policijska traka ispred Gimnazije danas je uklonjena, a ispred ulaza u ostavljeno je cveće u znak pomena na ubijene u masakru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter