Izvor: Kurir.rs
18.08.2020 u 09:37
0

BRUTALAN NAPAD NA DECU KOD OSIJEKA: Devojčici je razbio glavu, a dečaka je izbo po leđima

Muškarac (49) je u mestima Darda i Mece pokraj Osijeka izbo dvoje dece.

„Danas, 17. kolovoza, oko 10 sati, u mestima Darda i Mece, 49-godišnji hrvatski državljanin oštrim je predmetom povredio dvoje dece.

Povređenoj deci pruža se lekarska pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

Brzom intervencijom policije u 10:40 sati 49-godišnjak je uhapšen, a na oba mesta događaja obavlja se uviđaj kojim rukovodi Zamenik županijskog državnog tužioca iz Osijeka u saradnji sa ekipom Policijske uprave osječko-baranjske.

U toku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovih događaja“, javila je PU Osječko-baranjska. Motiv iz osječke policije nisu želeli da komentarišu jer je uviđaj bio u toku.

OVO MORATE ZNATI

TRAGEDIJA NA JEZERU GAZIVODE: Ronioci tri dana traže telo mladića (17)!

MARKO JE PLANINARIO U KURŠUMLIJI I OSTAO BEZ TEKSTA: Cela porodica sa sve detetom ŽIVI U TROŠNOM DOMU (FOTO)

STARTUJE NOVI PROJEKAT: Zaposlenje se nudi za 10.000 ljudi

EVO KAKO JE KARANTIN UTICAO NA LJUBAV! Skoro 50 odsto žena prevareno tokom pandemije!

U Mecama je ubodena devojčica, a u Dardi dečak. Nakon što su pregledani u bolnici, devojčica je puštena kući s lakšim povredama, dok je dečak zadržan na lečenju, doznaje se iz bolnice. Ima teške telesne povrede, ali nije u životnoj opasnosti. Radi se o deci starosti od 11 godina.

Deca nisu povezana s napadačem

Deca, kako se saznaje, nisu povezana s napadačem već ih je nasumično napao.

Svedoci napada opisali su šta se dogodilo.

„Dete je išlo od bake, tu je na samom raskršću on naišao, uzeo joj je bicikl i srušio ju je i ubo ju je odvijačem. Glavu joj je razbio“, kazao je jedan svedok.

„Još kaže mali – nisam mu ništa uradio, zašto me dirao. Dete se uplašilo, ostalo je da sedi na travi, ja sam mu podigao majicu i video ubode po leđima. Bože sačuvaj“, kazao je drugi svedok.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter