Izvor: kurir
16.07.2021 u 14:28
0

BRUTALNO! 35-godišnjak nasrnuo na roditelje, ujeo majku i pretukao oca jer mu nisu dali ključeve od kola!

35-godišnji Zadranin brutalno je pretukao roditelje jer nisu hteli da mu daju ključeve od automobila.

VAŽNO:

HAOS NA SUĐENJU BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Od jezivih dokaznih fotografija komadanja tela, odsecanja glave i ubistava OSUMNJIČENIMA POZLILO!

RADOJIČIĆ ZA HAPPY TV O SVIM PROJEKTIMA U PRESTONICI: Beograd je prava metropola puna turista, a Tiršova dva će biti najbolja bolnica u REGIONU!

UBISTVO KOD LIPLJANA: U pucnjavi ima i više povređenih

HEROJSTVO SRPSKIH POLICAJACA U NIŠU: Brzom akcijom sprečili samoubistvo – OTELI BOMBU iz ruke čoveku, pa evakuisali porodicu!

-Opštinsko državno odvetništvo u Zadru je 14. jula 2021. godine, u službi dežurstva, ispitalo državljanina Republike Hrvatske (1986.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih dela nanošenja teške telesne povrede iz čl. 118. st. 2. Kaznenog zakona i telesne povrede iz čl. 117. st. 2. KZ-a- navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako se dodaje, 35-godišnjak je u stanu u kojem živi sa roditeljima, brutalno pretukao oca i majku jer mu nisu dali ključeve od kola. Otac je dobio teške povrede po glavi i telu, dok je majku koja je pokušala da ga zaustavi udario po rukama i potom ugrizao za ruku.

PROČITAJTE JOŠ:

RHMZ IZDAO UPOZORENJE ZA CELU SRBIJU: Za tri sata može pasti 20 LITARA kiše!

MASOVNO TROVANJE U DEČANIMA: Tužilac u peći nema saznanja o Srbima u blizini bunara, traži izveštaj policije

ISTRAGA O ŠVERCU KOKAINA SLOVENAČKIH KAVČANA! Vrzić organizovao transport prljavog novca u Beograd – TAST UZIMAO MILIONE OD DROGE

Osumnjičeni je poslat u istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog dela.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter