Izvor: Alo
20.07.2021 u 21:52
0

BUGARSKI VOJNIK IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Bio je odgovoran za održavanje vojnih vežbi, koje nisu išle baš po planu!

Bugarski vojnik koji je bio odgovoran za održavanje vojnih vežbi na aerodromu Češnegirovo u Bugarskoj u maju ove godine, izvršio je samoubistvo, javljaju mediji.

Ministarstvo odbrane je nazvalo medijska pisanja o smrti vojnika manipulacijama. Ono je potvrdilo da je vojnik preminuo, ali su naglasili da ministar odbrane Georgi Panajotov nije primenio nikakve kaznene mere protiv Mančeva, pošto su došli do zaključka da vojnik nije bio kriv za incident.

VAŽNO

HAOS NA VRAČARU SE NASTAVLJA: Još jedan deo zgrade se srušio!

SAMO U DJS NOVI JEZIVI DETALJI UBISTAVA KLANA VELJE NEVOLJE! Relaksirano snimali ubistva skaj telefonima ubeđeni da nikada neće biti otkriveni!

DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Sa vodećom strankom delimo iste ciljeve!“

SAMO „NA PRAVOM MESTU“ HAPPY TV: Biljana Aleksić, supruga Mike Aleksića prvi put u javnosti o njegovom hapšenju i optužbama! Četvrtak 20.50

Podsetimo, incident se dogodio početkom maja tokom zajedničkih vojnih vežbi. Zadatak je bio da vojnici izvrše desant na aerodrom Češnegirovo u Bugarskoj, ali su greškom učesnici manevara iz SAD sleteli padobranom na fabriku za proizvodnju ulja, nedaleko od aerodroma.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter