Izvor: Tanjug
10.11.2020 u 13:00
0

ČITANJE TESTAMENTA MITROPOLITA AMFILOHIJA! U prisustvu vladike Joanikija!

Nedavno preminuli mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ostavio je pisanu oporuku koja će biti pročitana u prisustvu vladike Joanikija, koji je trenutno u samoizolaciji zbog korona virusa, rekao je advokat SPC Dalibor Kavarić.

KUVANJE U AMERICI

POČINJE HAOS U AMERICI! Otkriveni prvi bačeni džakovi sa glasovima za Trampa! (VIDEO)

OGLASIO SE TRAMP: Imamo nove i APSOLUTNO ŠOKANTNE dokaze, pobeđujem u Džordžiji!

EU ČESTITALA BAJDENU! Uveli takse od 4 milijarde dolara na robu iz SAD

GLAVNI DRŽAVNI PRAVOBRANILAC NALOŽIO: Istraga o svim izbornim neregularnostima u SAD!

Kavarić je za podgoričku Pobjedu rekao da će oporuka biti pročitana u prisustvu vladike Joanikija, koji je i administrator MCP, da se, kako kaže, ne bi dogodilo da neki neozbiljni pojedinac ili mediji dovedu u pitanje verodostojnost ili autentičnost poslednje volje crnogorskog mitropolita.

Ističe da zato mora da sačeka ozdravljenje vladike Joanikija, kako bi u njegovom prisustvu i sa njegovim blagoslovonom mitropolitova oporuka bila predstavljena javnosti.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

TMURAN UTORAK: Vreme u Srbiji maglovito i sa mrazem

OTVARANJE STARIH RANA U ĆIRILICI: Slučaj „Panda“ i tajne OVK

RUSIJA O LIDERIMA TERORISTIČKE OVK: Svi optuženi moraju da budu kažnjeni!

Mitropolit crnogorsko-primorski umro je 30. oktobra, a Kavarić kaže da napisana poruka Amfilohija kod njega.

– Kako se radi o veoma ozbiljnim zaveštajnim činjenicama i nalozima, sa dugoročnim posledicama, kao i s obzirom na to da se od pojedinih „neimenovanih izvora“ i „pouzdanih saradnika“ nekih medija, dovodi u pitanje da li je oporuku svojeručno nesporno napisao mitropolit Amfilohije zaista testament ili samo neko neobavezujuće pismo ili nalog, kao i izbog ozbiljnosti i otklanjanja svake sumnje u ispisane činjenice i naloge koje treba saopštiti, sačekaću ozdravljenje vladike Joanikija – rekao je Kavarić.

SAZNAJTE JOŠ

KBC BEŽANIJSKA KOSA PUNA 90 ODSTO! Teška klinička slika kod starijih od 50 godina

UŽAS NA KANAREVOM BRDU! Mladić izboden u teretani!

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. NOVEMBAR: Jarac i Vodolija treba da obrate PAŽNJU na ove stvari!

ZLOČINAC DANAS PRED HAŠKIM SUDOM: Veselji se izjašnjava o krivici

Dodao je, navodi se, da je na osnovu njegovog „dosadašnjeg znanja i iskustva, bez ikakve sumnje, sve što je napisano u dokumentu, apsolutno jasno, ozbiljno i obavezujuće, naravno za one koji žele da ispoštuju poslednju volju vladike“.

– Za one koji je ne poštuju i ne žele da je poslušaju, nema prinudnog mehanizma kojim bi ih mogao prinuditi na poštovanje i ispunjenje zaveštanja – jasan je Kavarić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter