Izvor: kurir.rs
04.08.2020 u 17:14
0

CRNOGORCI PROVOCIRAJU SRBE U KOTORU: Na dan obeležavanja „Oluje“ istaknuta hrvatska zastava!

U zločinačkoj akciji „Oluja“, koja je započela 4. avgusta, masovnom operacijom oružanih snaga Republike Hrvatske, uz podršku NATO-a, kao i jedinica Hrvatskog vijeća odbrane i Armije BiH, izvršena je agresija na prostoru Republike Srpske Krajine, odnosno sever Dalmacije, Liku, Kordun i Baniju.

Tada je poginulo i nestalo 1 853 Srba, a sa vekovnih ognjišta protjerano najmanje 220 000 stanovnika nekadašnje Republike Srpske Krajine.

OVO MORATE ZNATI

NOVI KORONA PRESEK: Preminulo sedam osoba!

DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Sve više obolevaju stariji građani, povećanje broja u Subotici! VIDEO)

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NAJSAVREMENIJE ORUŽJE: Ovo je nova puška Vojske Srbije!

ESTRADA POTRESENA: Preminuo Rajko Dujmić!

Međutim, danas je u Kotoru na dan obeležavanja 25 godina od ove zločinačke akcije istaknuta hrvatska zastava, pa se stiče utisak da je to urađeno sa ciljem da se isprovocira srpsko stanovništvo te opštine kao i oni koji osuđuju hrvatsku vojsku zbog tada počinjenih zločina.

Ipak, kada se uzme u obzir da crnogorski zvaničnci prisustvuju ceremoniji proslave „Oluje“, isticanje zastava ne iznenađuje. To samo pokazuje koliko ovaj režim potpaljuje fašizam u Crnoj Gori, pa se tako u poslednje vreme često mogu pročitati pretnje raznim „olujama“, „traktorijadama“, selidbama…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter