Izvor: tanjug
16.05.2020 u 09:07
0

CVIJANOVIĆ I DODIK O VANREDNOM STANJU: Nije bilo zloupotreba vanrednog stanja

 Predsednica Republike Srpske (RS) Željka Cvijanović i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakli su da je vanredno stanje u RS zbog epidemije korona virusa uvedeno da bi bile donesene uredbe koje će olakšati situaciju građanima, privredi, đacima, studentima.

Cvijanović i Dodik su gostujući sinoć na medijima naveli da je usvojeno 19 takvih uredbi, a da nijednom institucije RS nisu prekoračile format vanrednog stanja.

– Donosili smo one stvari koje su bile nužne da sistem funkcioniše i da olakšamo građanima, privredi, učenicima, studentima, nastavnom osoblju, ljudima zaposlenim u pravosuđu i slično  –  rekla je predsednica RS.

PRIČE ZA NEVERICU

UPOZORENJE! SPLAČINE! Pogledajte đubrište koje jedemo kao zdravu hranu! (VIDEO)

POTEZ ZA GINISA! Saznao da ga devojka vara pa joj piredio iznenađenje (VIDEO)

KUĆNI LJUBIMCI U OPASNOSTI! Tri mačke i pas pozitivni na Covid-19!

AMERIKA UVELA NOVE SANKCIJE KINI! Opet na udaru Huavej

PROMENITE ODNOS PREMA ISHRANI: Zdrav način za MRŠAVLJENJE se pokazao kao EFIKASAN!

Ona je dodala da će sednica Narodne skupštine biti održana sledeće sedmice i da će to biti prilika i da se ukidne vanredno stanje.

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik naveo je da je vanredno stanje bila opravdana mera.

– Nije bilo nijedne zloupotrebe vanrednog stanja da bi se donele neke mjere koje bi bilo kome pogoršale situaciju. Sve mere su donesene da bi poboljšale situaciju ljudi na terenu, opštu i pojedinačnu –  smatra Dodik.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter