Izvor: Tanjug
31.01.2021 u 09:20
0

Dan žalosti u Kostajnici zbog TRAGIČNE SMRTI DVOJE MLADIH: Obdukcija će pokazati tačan uzrok smrti

U Kostajnici je danas Dan žalosti zbog tragične smrti dvoje mladih sa područja ove opštine.

Odluku o proglašenju Dana žalosti donio je načelnik opštine Nikola Janjetović.

PROČITAJTE I:

DANAS DAN PAUZE U VAKCINACIJI PROTIV KORONA VIRUSA: Do sada vakcinisano više od 437.000 građana

ČEKA SE SASLUŠANJE OSETLJIVOG SVEDOKA: Istraga protiv Mike Aleksića biće proširena

UŽAS U NOVOM BEOGRADU: Muškarac izboden oštrim predmetom, nađen u lokvi krvi pored auta u garaži

Otkriveno žarište novog soja korona virusa

– Dan žalosti će se obilježiti spuštanjem zastava na pola koplja ispred zgrade opštine, javim preduzećima, javnim ustanovama i svim organizacijama, preduzećima i društvima na području Kostajnice – saopštili su iz ove opštine.

Zbog Dana žalosti na javim mestima se neće održavati programi javnog i zabavnog karaktera, niti emitovati muzika u ugostiteljskim objektima, prenosi Srna.

U Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci danas će biti izvršena obdukcija tela mladića (29) i devojke (19) koja su juče pronađena u automobilu parkiranom u objektu u izgradnji u Kostajnici.

Glavni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor Mladen Mitrović rekao je Srni da je smrt nastupila, najverovatnije, gušenjem, te da zasad ništa ne ukazuje da je smrt posledica izvršenja nekog krivičnog dela.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter