Izvor: Novosti
25.12.2021 u 19:30
0

DETALJI PODGORIČKE LIKVIDACIJE: Ko je ubijeni mladić? (VIDEO)

Podgoričanin Dejan Lakušić ubijen je večeras u Podgorici oko 18 časova u vatrenom obračunu koji se dogodio u Ulici Bratstva i jedinstva.

Lakušić je od ranije bio poznat policiji kao bezbedonosno interesantno lice.

Služio je kaznu zatvora u trajanju od šest godina zbog krivičnog dela zločinačko udruživanje i posredovanje u vršenju prostitucije, u slučaju poznatom kao „Afrodita“.

Policija je uhapsila Gorana Aleksića, takođe iz Podgorice koji se sam predao.

Nezvanično se saznaje  da je  Aleksiću Lakušića ispalio nekoliko hitaca, dok je ovaj sedeo na terasi jednog lokala u toj ulici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter