Izvor: Tanjug
09.01.2022 u 15:22
0

DETALJI POGIBIJE U MOSTARU: U ruševinu ušao tragajući za starim željezom

U obrušavanju zida bivše kafane „Jagnje“ na centralnom gradskom trgu u Mostaru poginuo je muškarac.

Iz ruševne zgrade na mostarskom Bulevaru danas je izvučeno beživotno telo nepoznate muške osobe, a do nesreće je došlo u poslepodnevnim satima nakon što se obrušio deo zida na njega i usmrtio ga.

Na teren su izašle ekipe Hitne pomoći, policije i vatrogasci koji su ispod urušenog materijala pronašli beživotno telo.

– Po dojavi o obrušavanju zida na teren je izašlo pet vozila PVP Mostar, kao i deset vatrogasaca – kazao je dežurni iz Profesionalne vatrogasne službe grada  Mostara. .

Kako mediji pišu, nesrećni  muškarac je u ruševinu ušao tragajući za starim željezom. U trenutku kada je  izvukao dep železa iz ruševina, na njega se obrušio zid koji ga je zatrpao i usmrtio.

Ruševna zgrada jedan je od više desetaka u ratu oštećenih objekata koji 26 godina nakon završetka rata i dalje stoje neobnovljeni u samom centru Mostara.  

Identitet stradalog još nije utvrđen.

Telo su ispod ruševine izvukli vatrogasci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter