Izvor: Tanjug
04.09.2020 u 13:26
0

ĐUKANOVIĆ DOŽIVEO OGROMAN UDARAC! Tradicionalni koalicioni partner OKRENUO LEĐA DPS-u!

Socijaldemokratska partija (SDP), čiji je lider bio Ranko Krivokapić I koja je do pre četiri godine bila tradicionali partner DPS-a u vlasti Crne Gore, saopštila je danas da aktuelna vlast ima 38 mandata I, kako kažu, nijedan više.

PROČITAJTE JOŠ…

DANAS NASTAVAK RAZGOVORA U BELOJ KUĆI: Tramp sa Vučićem i Hotijem na ceremoniji potpisivanja

NOVI NATO INCIDENTI: Erdogan zabranio nemačkim vojnim avionima da lete preko Turske!

PUPOVAC DOŽIVEO NEPRIJANO IZNENAĐENJE U ISTRI! Njegovi članovi ga ŽESTOKO MINIRALI!

DAČIĆ O PREGOVORIMA: Prisustvo Trampa bilo bi GARANT POTPISANOG!

– To neka bude jasno svim akterima na političkoj sceni jer je SDP, za razliku od mnogih drugih, uvijek sama birala svoj politički put a tako će biti i ubuduće, naravno rukovodeći se isključivo ciljevima građanske, evropske, antifašističke i slobodne države Crne Gore – saopšteno je iz SDP.

Lider DPS-a Milo Ðukanović je u izbornoj noći rekao da je ta stranka sa svojim tradicionalnim partnerima osvojila 40 mandta.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI…

OSTAVILA MUŽA I DECU ZBOG LJUBAVNIKA, PA NADRLJALA?! Detalji događaja kod Čačka

SILVIO BERLUSKONI HOSPITALIZOVAN! Komplikacije zbog Kovida 19

STIŽE POJAČANJE! Partizanovo „dete“ se VRAĆA „kući“

SDP je juče održala sednicu stranačkog Predsedništva na kojoj je konstatovano da je ostvareni izborni rezultat partije na parlamentarnim izborima ispod očekivanja – 2 mandata.

Poručuju da će njihovi mandati biti isključivo za dobro i progres države Crne Gore, njenih vitalnih nacionalnih interesa, ali i protiv bezakonja, nepravde i krađe narodne imovine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter