Izvor: Tanjug
20.02.2022 u 12:02
0

DODIK: Izjavu Lavrova o plaćenicima iz BiH treba shvatiti ozbiljno

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je danas da izjavu ministra spoljnjih poslova Rusije Sergeja Lavrova, da se plaćenici iz BiH, Albanije i samoproglašsenog Kosova regrutuju za rat u Ukrajini, treba shvatiti ozbiljno, jer dolazi od čoveka koji je jedan od vrhovnih autoriteta svetske diplomatije.

Dodik je za Srnu rekao da Lavrov sasvim sigurno to ne bi izjavio, a da ne poseduje informacije o tome, prenose mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Srpski član predsedništva BiH dodao je da će od nadležnih bezbednosnih službi u BiH zatražiti da ta informacija bude proverena i o svemu obaveštena javnost.

– Ako se potvrdi tačnost navoda ministra Lavrova, prema tim licima će biti preduzete sve neophodne zakonske mere – istakao je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter