Izvor: Tanjug
22.12.2021 u 14:26
0

DODIK: Orban je važan državnik sa velikom vizijom

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da će premijer Mađarske Viktor Orban posetiti BiH 25. januara naredne godine i poručio da je ponosan na saradnju Republike Srpske i Mađarske.

– Ponosan sam na saradnju sa Mađarskom, ponosan sam što je Orban rekao da Srpska može da računa na njihovu pomoć i radujem se što ćemo sarađivati. Orban je važan državnik sa velikom vizijom – rekao je Dodik na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Govoreći o zahtevima iz Sarajeva da se Orbanu zabrani dolazak u BiH, Dodik je upitao „da li je ovo zemlja svih ili samo onih u krugu Sarajeva“.

Poručio je da jedino Predsedništvo BiH, čiji je on član, može da zabrani neku posetu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter