Izvor: Tanjug
20.09.2020 u 17:27
0

DODIK PISAO TRAMPU: Srbi žele da BiH sledi Ameriku, ali nam NE DAJU!

Dan nakon što je podneo zahtev za održavanje vanredne sednice Predsedništa BiH sa inicijativom za premeštanje Ambasade BiH iz Tel Aviva u Jerusalem, srpski član Predsedništva Milorad Dodik je pisao američkom predsedniku Donaldu Trampu.

SAZNAJTE JOŠ

KORONA PRESEK: Drastično manje testiranih, jedna osoba preminula

ALBANSKI „ISTORIČARI“ OPET KRADU NAŠE! Sulude tvdnje o caru Dušanu i knezu Lazaru!

TRAMP: Zaustavili smo masovna ubijanja između Srbije i Kosova

Grenel sutra stiže u Prištinu!

„Miloš“ nagazio minsko-eksplozivnu napravu! (FOTO)

Kako se navodi, Dodik je u pismu pozdravio inicijativu Trampa za normalizaciju odnosa između Izraela i Ujedinjenih Arapskih Emirata, ocenivši da je reč o istorijskim sporazumu i izražavajući uverenje da će on doprineti miru, stabilnosti i prosperitetu regiona.

– Kao srpski član Predsedništva BiH, želim da dam doprinos i podršku vašim mirovnim inicijativama u vezi s Izraelom. Zbog toga sam u Predsedništvu BiH inicirao prebacivanje Ambasade BiH iz Tel Aviva u Jerusalim – napisao je Dodik Trampu u pismu.

PROČITAJTE I OVO

ŠVEDSKI RULET SA KORONOM! Evo do kakvih zaključaka su došli!

UŽAS U NOVOM PAZARU! Maloletnik slao poruke majci poznanika, kada su se potukli IZBO JE I NJEGA I NJEGOVOG DRUGA

NA KUPUSIJADI STOTINE LJUDI BEZ MASKE I DISTANCE:Skandalozani prizor u Mrčajevcima!

ŠTA RADI LJUPKA POSLE SKANDALA? Evo GDE jedino ide!

U nastavku pisma, Dodik je objasnio da je proces donošenja odluka u Predsedništvu BiH takav da sva tri člana moraju glasati „za“ i da će za njegov predlog biti potrebno i odobrenje još dva člana Predsedništva.

– Nadam se da će članovi Predsedništva BiH iz reda bošnjačkog i hrvatskog naroda razumeti da bi ova odluka bila veliki doprinos u postizanju konačnog mirovnog rešenja za Izrael, a Bosna i Hercegovina bi sledila primer Sjedinjenih Američkih Država – poručio je Dodik.

Druga dva člana Predsedništva BiH, Šefik Džaferović i Željko Komšić, bili su protiv Dodikove ideje o premeštanju Ambasade BiH iz Tela Aviva u Jerusalim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter