Izvor: Tanjug
18.02.2022 u 17:05
0

DODIK PORUČIO: Napad na Milanovića – Komšićeva frustracija

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da, kako je naveo, „lažni član Predsedništva BiH Željko Komšić“ ne predstavlja nikoga u BiH, pa je skandalozno da kao praktično fizičko lice „drži slovo“ predsednicima Srbije i Hrvatske, država koje su garanti Dejtonskog mirovnog sporazuma.

Dodik je naglasio da je najnoviji napad na hrvatskog predsednika Zorana Milanovića odraz Komšićeve lične frustracije narodom koji lažno predstavlja i plod kompleksa koje on ima u odnosu na državnika kakav je Milanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-BiH nije sposobna ni da opstane, a kamoli da ovako nesređena postane NATO članica i predsednik Hrvatske ima potpuno pravo kada kaže da BiH neće dobiti dozvolu za pristupanje NATO-u -naveo je Dodik. 

Prema njegovim rečima, Komšić je usput zaboravio da o kretanju ka članstvu u NATO ne odlučuju samo muslimani i da je Republika Srpska rekla svoj stav o tome.

-Zaboravio je i ko odlučuje u NATO-u o novim članicama, naivno verujući da ima neko u toj organizaciji ko bi BiH uopšte uzeo u razmatranje. Stoga je Komšićeva reakcija na stavove predsednika Hrvatske samo kontinuitet loših poruka prema susedima u nemogućnosti da se na konstruktivan i progresivan način priđe svim otvorenim pitanjima u BiH, pa i pitanju do kada će muslimani birati dva člana Predsedništva BiH-  istakao je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter