Izvor: Tanjug
28.08.2022 u 22:33
0

Dodik sa manifestacije „Kočićev zbor“ poručuje:“Ne smemo da zaboravimo generacije koje su stvarale Republiku Srpsku, ali ni one koje je sada brane!“

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je na manifestaciji „Kočićev zbor“ da je ona posvećena srpskom narodu koji se bori za opstanak i slobodu, kao i da je jedan od boraca bio i književnik Petar Kočić koji je pisao o slobodi.

Dodik je naglasio da otadžbina znači borbu za slobodu i da su to Srbi davno naučili.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Zato danas imamo i slobodu i otadžbinu Republiku Srpsku, a koliko je to vredno možemo da naučimo od Kočića“, rekao je Dodik u Stričićima na Manjači.

On je istakao da je Republika Srpska nezaobilazan faktor, ponos naroda i veliki uspeh.

„Ne smemo da zaboravimo generacije koje su stvarale Republiku Srpsku, ali ni one koje je sada brane“, istakao je Dodik, prenosi RTRS.

On je dodao da međunarodne sile pokušavaju da nametnu različita rešenja „kojima bismo se odrekli naših vrednosti, a to znači i Kočića“.

DODIK: Svet nije ono što određuju SAD i Evropa! Njihovo vreme je prošlo!

Dodik je rekao da treba očuvati bratsku saradnju sa Srbijom i Rusijom, ali da je potrebno sarađivati i sa ostalima u svetu, dostojanstveno.

„Sa svima na Istoku i Zapadu treba razgovarati, ali ne želim da Zapad uvodi sankcije i ponizi Rusiju, što znači da ćemo pratiti samo svoju politiku“, rekao je Dodik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter