Izvor: Blic.rs
31.08.2020 u 16:06
0

DONETE NOVE MERE: U vrtićima i produženom boravku u grupi 20 dece

Natalija Trivić, ministarka prosvete i kulture Republike Srpske, svim učenicima, roditeljima i nastavnicima poželela je danas srećan početak nove školske godine 1. septembra u izmenjenim uslovima.

– Važno je napomenuti da smo se pripremili u pogledu sprovođenju svih mera koje je propisao Institut za javno zdravstvo RS. Svakako, u svakodnevnoj komunikaciji sa školama pratićemo situaciju – poručuje Trivićeva, piše Srpskainfo.

Ona je dodala i da će se školama koje imaju uslove za to, sprovoditi i produženi boravak, poštujući sve mere. Naglašava da je nova mera da će u vaspitnoj grupi u vrtićima i produženom boravku moći da boravi 20 dece, umesto 15.

IZBORI U CRNOJ GORI…

NOVI PREDMET U SRPSKIM ŠKOLAMA: Od 1. septembra PRVACI će izučavati DIGITALNI SVET!

Ovo su KONAČNI REZULTATI izbora u Crnoj Gori!

KRIVOKAPIĆ: Desila se sloboda! Neka nam priđu sve nacionalne stranke!

HAOS U NIKŠIĆU: Automobilom uleteo u grupu koja je slavila! Ima povređenih! (VIDEO)

PODGORICA SLAVI! Krivokapića primio Amfilohije!(VIDEO)

– Vlada Srpske obezbedila je beskontaktne toplomere za sve osnovne i srednje škole u Srpskoj – rekla je Trivićeva nakon današnje sednice ovog štaba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter