Izvor: Tanjug
05.09.2021 u 10:46
0

DPS: Krivokapić i Abazović SPREMNI da zapale Crnu Goru

 Opoziciona Demokratska partija socijaista Mila Ðukanovića optužila je aktuelnu vlast da je napala svoje građane i tvrdi da je jasno da su premijer i potpredsednik vlade, Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović, kako navode, podlegli „komandama“ sa strane.

PROČITAJTE JOŠ:KRIVOKAPIČ potvrdio hapšenje Veljovića

Iz DPS su saopštili da je cilj tih koji Krivokapiću i Abazoviću navodno komanduju sa strane da „Crna Gora osvane 6. septembra krvava“.

„Jasno je da je najveća odgovornost za sve posledice upravo na ovoj dvojici koji su spremni da zapale Crnu Goru da bi ih njihovi mentori sačuvali na funkcijama“, navoe iz DPS-a.

Poručili su da neće dozvoliti da za račun tuđeg interesa žrtvuju građane Crne Gore.

VAŽNO:HAPŠENJE Veljovića NAREDIO premijer Krivokapić

„Građani na Cetinju mirno su protestovali, braneći pravo da žive u multietničkoj, multikonfesionalnoj, građanskoj Crnoj Gori kojom neće upravljati i manipulisati strana država i izazivati sukob među građanima.

„Kao što smo ranije upozoravali, odgovornost za sve posledice za nasilje prema građanima, snosiće isključivo marionetska vlast, koju će samo tako istorija pamtiti“, naveli iz DPS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter