Izvor: Tanjug
15.10.2020 u 22:09
0

DRAKONSKE KAZNE do 750 evra za nenošenje maski i na otvorenom!

Nošenje maski u Sarajevu obavezno je i na otvorenom prostoru, a da li se naredbe poštuju pratiće pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

PROČITAJTE…

DODIK: Formalnopravno BiH od danas ne priznaje Kosovo

MIHAJLOVIĆ: Nemačka je važan politički i ekonomski partner

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U ZEMUNSKOM VRTIĆU! Preminula devojčica (1)!

OSUĐENI uhapšeni za NELEGALNU GRADNJU!

ZASTRAŠUJUĆE! Ispovest devojke kojoj su skidali crnu magiju, a ovo su joj tražili!

Načelnik Sektora uniformisane policije Džafer Hrvat je kazao da su kazne za nepoštovanje naredbi, koje su donete zbog pogoršanja epidemiološke situacije, od 500 do 1.500 KM (od 250 do 750 evra).

Istakao je da će policija učiniti maksimalne napore da animira građane da poštuju mere, ali da to ne znači da će zanemariti druge zadatke.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

Uhapšeni osumnjičeni koji su „upali“ na izložbu stripova!

KNIN POD VODOM Pogledajte apokaliptične scene posle oluje (VIDEO)

„NE OPRAŠTAM SEBI ZATO ŠTO NISAM BILA PORED NJEGA“ Bio je RATNO SIROČE, tetka ga je NAŠLA u SNEGU: Ove DETALJE niko NIJE ZNAO!

NE LIČI NA SEBE! Končita 6 godina posle Evrovizije izgleda kao druga osoba

– Naredbom se nalaže pravnim subjektima da osiguraju klizno radno vreme kako bi se smanjile gužve u javnom prevozu. Takođe, osnovnim i srednjim školama naloženo je da organizuju rad od 7.30 do 9 sati radi rasterećenja u javnom prevozu. Nalaže se svim pravnim subjektima i fizičkim osobama koje imaju više od 20 zaposlenih da hitno donesu krizni plan pripravnosti kojim će biti usklađena organizacija rada. Naredbe su na snazi od danas. Sve što nije regulisano ovom naredbom jeste federalnom koja je donesena 1. oktobra -rekla je članica Kriznog štaba Kantona Sarajevo Alma Kadić

SAZNAJTE JOŠ

Fudbaler Crvene zvezde POZITIVAN na KORONA VIRUS

PREDRAG KON ZA HAPPY TV! NEVEROVATNO OTKRIĆE EPIDEMIOLOGA: Evo kako se prenosi korona virus!

ŠTA SE SVE KORISTI U SRBIJI ZA LEČENJE VIRUSA: Ovo su ČETIRI KLJUČNA LEKA u borbi s koronom

OGLASILA SE MITROPOLIJA: Evo kakvo je zdravstveno stanje mitropolita Amfilohija!

Dalje naredbe će se prilagođavati u skladu s procenom situacije Kriznog štaba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter