Izvor: Kurir.rs
06.10.2020 u 07:57
0

DRITAN ABAZOVIĆ ZABRINUT! NADA SE BRZOM FORMIRANJU NOVE VLADE: Crna Gora je u teškoj ekonomskoj i zdravstvenoj krizi

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović poručio je da Crna Gora nema više vremena za gubljenje i da se nada skorom formiranju vlade u korist građana.

On je sinoć na svom Tviter nalogu napisao da je dobro što je predsednik Crne Gore Milo Đukanović danas pozvao nosioce lista koje su pobedile na parlamentarnim izborima na konsultacije o mandataru za sastav nove vlade.

PROČITAJTE JOŠ…

VUČIĆ: Srbija neće ispuniti želje Prištine! Albanci se uzalud nadaju!

GLASANJE I IZ SVEMIRA: Američka astronautkinja će iskoristiti svoje pravo glasa sa 300 km udaljenosti od Zemlje

UŽAS! Izbodena dva mladića u Kruševcu!

GENERAL SE KRIO: Simke došao na Ljupkin nastup!

ODMOTAVA SE KLUPKO! Ovo je razlog ranjavanja na Banovom Brdu!

„Crna Gora je u teškoj ekonomskoj i zdravstvenoj krizi, i nemamo vremena za gubljenje. Nadam se skorom formiranju vlade u korist građana“, naveo je Abazović.

On je, prema ranijem pisanju podgoričkih „Vijesti“, juče razgovarao sa liderima Demokratskog fronta Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem o formiranju nove vlade.

Izvor „Vijesti“ navodi da su oni pokušali da premoste različita viđenja kako treba da izgleda prva vlada koju ne sastavlja mandatar iz Demokratske partije socijalista.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter