Izvor: happyBSC
13.09.2020 u 23:06
0

DVOSTRUKI STANDARDI NKT CRNE GORE! Išli na „Patriotski miting“, a sada bi da „zaključaju“ zemlju!

Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti (NKT) Crne Gore  je u očima javnosti izgubilo svaki legitimitet kada su se članovi tog tela pojavili na tzv. „Patriotskom skupu“ u Podgorici koji je organizovan u znak podrške Milu Đukanoviću i odlazećem režimu DPS. 

OVO MORATE ZNATI…

PREDSEDNIK VUČIĆ OSUDIO HEZBOLAH KAO TERORISTIČKU ORGANIZACIJU: Borićemo se protiv svih pretnji miru u svetu! (FOTO)

ČLAN KRIVOKAPIĆEVOG TIMA: Zakon o slobodi veroispovesti PRVO NA DNEVNOM REDU!

PENTAGON SAOPŠTIO: Oborena su dva RUSKA aviona MIG-29!

RUSKI BRODOVI UŠLI U KIPARSKE LUKE! Američki Državni sekretar UPUTIO UPOZORENJE!

ŠIPTARI NE ZNAJU ZA SRAMOTU! OPET pokušavaju da UKRADU srpske manastire i baštinu na Kosovu i Metohiji!

Mada je skup organizovan bez odobrenja i uz kršenje svih mera NKT oni ne samo da su došli na njega, već se i sam predsednik NKT Milutin Simović uključio direktnim prenosom na privatnom Fejsbuk nalogu sa skupa. 

To je izazvalo šok i nezadovoljstvo kod mnogih u Crnoj Gori i pojavili su se zahtevi za raspuštanje trenutnog NKT i sastavljanje novog u kojem bi bili stručnjaci, a ne stranački poslušnici. 

SAZNAJTE JOŠ…

PREMINUO STOJANOVIĆ: Vozač džipa koji je dignut u vazduh podlegao povredama u Urgentnom centru

GENERAL ARMIJE DRAGOLJUB OJDANIĆ SAHRANJEN U RODNOM SELU! Ispraćen uz OVE PESME na večni počinak!

Izraelski premijer se u utorak OBRAĆA GRAĐANIMA KOSOVA!

KRIZNI ŠTAB RAZMATRA UVOĐENJE KARANTINA! Građani sa odmora doneli koronavirus!

Danas je jedan od članova NKT direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša izjavio kako je situacija u Crnoj Gori ozbiljna i da NKT razmišlja o „zaključavanju“ cele zemlje i uvođenju „policijskog časa“ i „zabrane kretanja“. 

To je izazvalo buru negodovanja i nezadovoljstva na društvenim mrežama i građani Crne Gore se sa pravom pitaju kakvi su to dvostruki aršini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter