Izvor: Tanjug
21.02.2021 u 17:57
0

Evakuisan planinar s Visočice, helikopterom prebačen u bolnicu

Planinar koji je danas pao niz greben na planini Visočici u BiH, uspešno je evakuisan, saopštila je Gorska služba spasavanja Federacije BiH (GS S FBiH).

NE PROPUSTITE I OVO

PESMA UZ KOJU JE BALAŠEVIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČNAK KRIJE TAJNU: Đole je na koncertima Oliveru uvek izvodio na prelep način!

CELA NJENA PORODICA JE PROŠLA KROZ LOGOR SMRTI: Ko je Dara, junjakinja filma „Dara iz Jasenovca“?

Nošenje NAOČARA do tri puta smanjuje šansu za zarazu korona virusom

Zatvorene plaže na Mediteranu zbog izlivanja nafte

Kako se navodi, teren je bio nepristupačan jer je planinar niz greben skliznuo u kanjon Rakitnice, a u akciji spasavanja su učestvovali GS S FBiH i helikopter Oružanih snaga BiH.

Planinar je helikopterom prebačen u bolnicu.

Akcija spasavanja je trajala nekoliko sati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter