Izvor: tanjug
20.09.2020 u 21:44
0

Gori brod kod Šibenika! Vatrogasci se bore od jutros!

 Požar na brodu “Moli“ koji je privezan za staru rivu kod Šibenika, a koji je planuo rano jutros, još uvek je aktivan, saopšteno je iz šibeničke vatrogasne službe.

PROČITAJTE I OVO

HOROR U BEOGRADU: Žena SKOČILA sa ZGRADE BOLNICE!

Oluja u Grčkoj NE POPUŠTA, POPLAVLJENO na HILJADE KUĆA! (VIDEO)

Demonstranti u Berlinu TRAŽE da vlada PRIHVATI JOŠ MIGRANATA!

-Nema značajnijih promena ni na bolje ni na gore. U potpalublju još uvek tinja i temperatura je previsoka da bi vatrogasci mogli da pristupe žarištu požara. Puno je tamo drvenog enterijera i nezgodno je za saniranje-rečeno je iz vatrogasne službe. 

SAZNAJTE JOŠ

U Grčkoj 170 novozaraženih, preminulo sedam osoba!

Pitanje koje MUČI MNOGE: KAKO će korona tek da utiče na RAĐANJE?

KINEZI OTKRILI NOVI NAČIN PRENOŠENJA KORONE! SZO tvrdi kako je to NEMOGUĆE!

Vatrogasci trenutno hlade oplatu broda kako vatra ne bi zahvatila strojarnicu i ostale delove koji nisu zahvaćeni požarom. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter