Izvor: Blic.rs
26.08.2020 u 12:31
0

GRAĐANI UPLAŠENI, EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U HRVATSKOJ SE NE SMIRUJE: Nova žarišta Split i fitnes centri

Epidemioloska situacija u Hrvatskoj se ne smiruje, a ministar zdravstva Vili Beroš izjavio je danas, uoči sednice užeg kabineta vlade, da brojke zaraženih korona virusom danas nisu najbolje, veće su nego juče kada je bilo 219 novoobolelih, a kao novo žarište je naveo Split, teretane i fitnes klubove.

– U kontaktu sam s epidemiolozima, dobro je da, na tragu naših ranijih dogovora, županijski štab predlaže nove mere koje će biti primerene.

UDARNE VESTI IZ HRONIKE

UŽAS! Milorad (64) vodio devojčicu (9) na Popovu plažu i pipkao je po telu, posle kupanja odveo je u šumarak?

OD SEPTEMBRA STIŽU NOVE OLAKŠICE: Zašto je sada lakše kupiti stan?

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Sekirom ubila majku!

SUROVI TINEJDŽERSKI OBRAČUN: Poznanika (17) IZBOLI i ostavili da ISKRVARI do smrti

Od osnovne je važnosti da oni na terenu imaju informaciju od juče do danas koja su to nova žarišta jer se pojavljuju nova, između ostalo fitnes centri, teretane…“, rekao je Beroš novinarima, preneo je zagrebački portal Index.

Beroš je kazao da sve što se događa zahteva brzu reakciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter