Izvor: Tanjug
18.08.2021 u 17:59
0

GRADONAČELNIK NIKŠIĆA SASLUŠAN zbog negiranja Srebrenice: DPS podneo krivičnu prijavu

 Gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević saslušan je danas u Višem tužilaštvu zbog svog stava o navodnom genocidu u Srebrenici.

VAŽNO:

DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO TAJNU O DIPLOMATIJI SRBIJE: Evo kako su vođeni pregovori Avganistana i talibana!

GRUBJEŠIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija bi trebalo da PRIMI IZBEGLICE iz Avganistana! To bi bio MUDAR POTEZ!

SRPSKI ISTORIČAR OBJASNIO SVETU ŠTA SE DOGODILO U JASENOVCU! Sramno je da se prekraja istorija holokausta! (FOTO)

DR TIODOROVIĆ SAOPŠTIO TRAGIČNE VESTI: Mladić (22) preminuo od KORONE – bio nevakcinisan!

“Bio sam u Višem državnom tužilaštvu da dam izjavu povodom krivične prijave DPS-a kojom sam optužen za negiranje navodnog genocida u Srebrenici“, rekao je Kovačević nakon saslušanja.

Sada je, istakao je, jasno da je DPS Rezoluciju u parlamentu Crne Gore glasao da bi se sa svojim saveznicima kroz nju obračunavao sa svojim političkim protivnicima i srpskim narodom u Crnoj Gori i regionu.

„Vidimo da postoje pokušaji isleđivanja mojih sunarodnika i u regionu i jasno je da je ovo deo šire akcije protiv naroda kom pripadam. Sve ovo se dešava a da pritom za 400.000 proteranih Srba iz Hrvatske i 200.000 proteranih Srba iz Sarajeva, kao i za neprebrojane hiljade pobijenih Srba u tom ratu nema nikakve pravde, niti su zločinci kažnjeni“, rekao je .

U pravosudnom smislu ovi događaji su ili prećutani ili su vinovnici oslobođeni pred “sudovima”, rekao je Kovačević i dodao da, ako, kako kaže, „tu imamo nejednak odnos onda je sve jasno“.

„Tako će biti jasno da ako otpočnu proces protiv mene da se to radi po političkoj osnovi u sklopu obračuna sa srpskom narodom koji je, kao što vidimo, otpočeo Rezolucijom koja je donesena u junu”, rekao je Kovačević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter