Izvor: Tanjug
10.12.2021 u 11:57
0

HAOS U KOMŠILUKU: Zatvorene tezge sa hranom zbog kršenja mera

Finansijska inspekcija Slovenije zatvorila je danas tezge sa hranom i pićem na Pogacarjevom trgu u Ljubljani zbog kršenja epidemioloških mera.

Inspektori su pre dva dana obišli tezge na božićnom vašaru i najavili da će se vratiti narednog dana i izdati novčane kazne vlasnicima tezgi koje i nakon upozorenja budu bile otvorene.

Vlada je prošle nedelje uvela zabranu služenja hrane i pića na tezgama na otvorenom, ali je grad Ljubljana, kako se čini, pronašao rupu u zakonu, tvrdeći da zabrana lošije utiče na ugostiteljstvo na sajmovima nego na božićnim vašarima.

Ipak, inspektori su danas zatvorili sve četiri tezge sa hranom, a ministar ekonomije Zdravo Pocivalšek rekao je za Radio Slovenija da je vlada uradila sve da omogući prodavcima na tezgama sa hranom da rade normalno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter