Izvor: Telegraf
06.02.2022 u 12:04
0

HRVATI DEMANTUJU: Nije bilo pucnjave na granici sa Srbijom

Hrvatska policija demantovala je da je na graničnom prelazu Batina, između Hrvatske i Srbije , došlo do incidenta i da je pri tom bilo i pucnjave.

Kako se navodi, do incidenta je došlo na granici sa Mađarskom, a dvojica hrvatskih državljana, starosti 46 i 30 godina, uhapšeni su u subotu kasno popodne zbog neleganog prelaska državne granice.

– Brzom intervencijom mađarske granične policije jedno vozilo je u blizini granice zaustavljeno i uhapšen je vozač, 46-godišnji hrvatski državljanin – rečeno je u policiji.

Drugo vozilo se, bežeći ispred vozila mađarske policije, za nekoliko minuta vratilo na granični prelaz, bez zaustavljanja prošlo i velikom brzinom nastavilo da se kreće prema unutrašnjosti Hrvatske.

Hrvatska policija je potom krenula u poteru za njim i zaustavila ga kod 30 kilometara daljenog Čeminca.

Hrvatska policija nastavlja kriminalističku istragu radi utvrđivanja svih činjenica događaja, kao i motiva zbog kojih su uhapšeni pokušali da uđu u Mađarsku na nelegalan način.

Obojica su od ranije poznati policiji zbog drugih krivičnih dela. Protiv njih će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da su počinili krivično delo falsifikovanje isprave.

– Ne, nije bilo nikakve pucnjave, nije bilo štete na graničnom prelazu, niti je iko povređen – rekao je za Jutarnji Dražen Prole iz Odeljenja za odnose sa javnošću PU osječko-baranjske.

Prethodno su pojedini mediji preneli da je do incidenta došlo na granici između Hrvatske i Srbije i da je bilo i pucnjave

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter