Izvor: antena portal
06.10.2021 u 20:37
0

Hrvatski navijači vređali Partizan i sudije na nacionalnoj osnovi: Ovo je samo UPOZORENJE!

Disciplinska komisija ABA lige izrekla je kazne za Zadar zbog nedoličnog ponašanja njegovih navijača na utakmici 1. kola protiv Partizana.

Hrvoje Vidan koji je od ove sezone Disciplinski sudija ABA lige kaznio je domaći tim sa 2.500 evra, što je  potvrdio i direktor kluba Željko Žilavec.

PROČITAJTE JOŠ: Evo šta bi trebalo da znate nakon primljene 3 doze kineske vakcine!

„Dobili smo novčanu kaznu u iznosu od 2.500 evra. Kaznili su nas zbog vređanja na nacionalnoj osnovi službenih osoba i sudijske trojke iz Slovenije (Matej Boltauzer, Damir Javor i Edo Javor), zatim je vređan i sastav Partizana“ rekao je on.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI BIOLOŠKI TERORIZAM: Ljude zaražene koronom šalju među stanovništvo

Žilavec je potom objasnio šta je bio predmet prijave. 

“ Radi se o povicima „Ubij Srbina“, „cigani“ i „slovenačko g***no“, spominjala im se i majka. Ovo nam je samo upozorenje, kazna će nam biti i veća, ako se ovo bude ponavljalo“ plaši se Žilavec.

Podsetimo za za Zadar nastupa Uroš Luković  koji je rođen u Beogradu i ima srpsko državljanstvo.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter