Izvor: Novosti
10.10.2021 u 13:27
0

INCIDENT ISPRED NOĆNOG KLUBA: Pripadnik obezbeđenja nepoznatom mladiću slomio nos!

Policija je u Pljevljima uhapsila bezbednosno interesantno lice G.P. (38) iz Pljevalja, zaposlenog kao obezbeđenje noćnog kluba ispred kojeg je fizički napao D.S. i naneo mu povrede.

Postupajući po naredbi nadležnog sudije policija je izvršila pretres stana i vozila koje koristi G.P, i u vozilu pronašla i oduzela pištolj marke „glok“ a vozilo je oduzeto radi provera.

On je uz krivičnu prijavu za počinjeno krivično delo nanošenja teške telesne povrede priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima.

PROČITAJTE JOŠPOŽAR U TREBINJU: Izgoreo automobil policijskog inspektora, a oštećen je i automobil koji je bio parkiran pored!

Do hapšenja je došlo nakon što je Pljevljak D.S. (21) prijavio policiji da ga je ispred jednog noćnog kluba fizički napalo njemu nepoznato muško lice i zadalo mu udarce u predelu lica.

Posle pregleda u Opštoj bolnici konstatovane su mu teške telesne povrede, odnosno frakture nosa.

PROČITAJTE JOŠ:PUCNJAVA U NIKŠIĆU: Posle svađe potegao pištolj, pa ih izrešetao

Policija je potom brzo identifikovala osumnjičenog.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter