Izvor: Blic.rs
14.11.2020 u 16:12
0

IZ EPARHIJE PORUČUJU: Vladika Joanikije je dobrog zdravstvenog stanja

Zdravstveno stanje Njegovog preosveštenstva episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija je dobro, ostaje u samoizolaciji i pod lekarskim nadzorom, saopštila je Informativna služba Eparhije.

– Radiografski snimak pluća, kao ni prethodnih puta, nije pokazao inflamatorne i infiltrativne promene, a ranije planirani CT pluća je zbog objektivnih pokazatelja, kao i dobrog subjektivnog osećaja episkopa Joanikija, odgođen za naredni period – navodi se u saopštenju.

INTERESOVAĆE VAS

RASTE BROJ UMRLIH: Drugi talas korona virusa HARA EVROPOM

UŽAS U NOVOM SADU: Radnik pao sa skele na 5. spratu

IMUNOLOG JANKOVIĆ: Preti nam IZMICANJE KONTROLE, produženje raspusta je OPCIJA koja se RAZMATRA!

DOLIJAO: Uhapšen napadač koji je IZBO MALOLETNIKA u dvorištu vrtića u Obrenovcu

Iz Eparhije su istakli da je virusološko testiranje vladike Joanikija na korona virus dijagnostičkom metodom pi-si-ar planirano za nastupajuću sedmicu.

– Vladika će, prema preporuci lekara, i u narednom periodu biti u samoizolaciji radi odmora i rehabilitacije, a po izlasku će svoje aktivnosti prilagoditi savetima struke – dodaje se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter