Izvor: Tanjug
24.10.2021 u 12:15
0

IZBILA TUČA U BOLNICI: Dve osobe teško povređene!

Na  hitnom prijemu Kliničko bolničkog centra Rebro u Zagrebu danas se dogodila tuča u kojoj je učestvovalo više osoba i tom prilikom dvojica mladića su teško povređena, a jedna devojka lakše, saopšteno je iz policije.

PROČITAJTE JOŠ: NESREĆA NA ŽABLJAKU: Poginuo traktorista

Kako je saopšteno iz Policijske uprave zagrebačke, na Hitnom prijemu zdravstvene ustanove, iz zasad neutvrđenog razloga četvorica nepoznatih počinilaca fizički su napala dvojicu muškaraca od 24 i 25 godina, koji su teško povređeni, javila je Hina.

PROČITAJTE JOŠ: Hrvatski državljani od sada mogu da putuju u SAD bez vize!

Nakon toga su oštetili i inventar na ulazu u prostoriju Hitnog prijema.

Potom su došli do automobila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo.

Uviđaj će se obaviti danas, a kriminalisticko istraživanje je u toku, saopsteno je iz policije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter