Izvor: Tanjug
11.11.2020 u 18:26
0

IZBO SEBE U STOMAK 13 PUTA: Posle bračne svađe RAZNEO ŽENU BOMBOM, pa PODIGAO ruku NA SEBE

Z.R. (61) iz Kraševa u Bosni i Hercegovini, stradala je juče nakon što ju je ubio suprug S.R. (61): On je u porodičnoj kući u Matuzićima aktivirao ručnu bombu, a potom pokušao da izvrši samoubistvo.

On je u eksploziji zadobio tešku povredu ruke, a nožem sebi naneo i ozbiljne povrede.

– Danas je obavljena obdukcija nastradale. Muškarac je zadobio povrede opasne po život i zbrinut je u Opštoj bolnici Tešanj gde je pod nazorom policije – rekao je dežurni operativni MUP Zeničko-dobojskog kantona.

OVO MORATE ZNATI

NAJCRNJI DAN ZA SRBIJU: Obolelo rekordnih 3.536 osoba, preminula 21

LUDNICA! UHAPŠENA 33 ČLANA KLANA: Vođa je žena koja je preko maloletnog sina rasturala drogu! (VIDEO)

NOVI ZAKON STUPA NA SNAGU! KORONA KOSI SVE PRED SOBOM: Komunalci na licu mesta kažnjavaju, ZATVARAJU kafiće i klubove, kazne i do 300.000 dinara!

OGLASIO SE ČUVENI RUSKI PULMOLOG Evo šta je rekao o pušačima i koroni

Prema pisanju Avaza, on je sebi naneo 13 ubodnih rana. Njega je u pokušaju da sebi oduzme život spasao jedan od komšija koji ga je nakon eksplozije video ispred garaže kako se ubada nožem u stomak.

– Pokušao mu je da otme nož, ali mu je S.R. zapretio da će aktivirati još jednu bombu, pa je počeo da doziva pomoć – navodi izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima do zločina je došlo nakon bračnih razmirica. Žena je zbog pretnji koje joj je on upućivao napustila porodičnu kuću u kojoj je živela i otišla u kuću ćerke koja sa suprugom radi u Nemačkoj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter