Izvor: Alo.rs
11.09.2020 u 09:45
0

IZVRŠITELJI ZARAĐUJU BESNOSLOVNE SVOTE NOVCA: Plata im veća od ambasadorske, a plaše se Agencija za sprečavanje korupcije

Pojedini javni izvršitelji u Crnoj Gori mesečno zarađuju po nekoliko hiljada evra, a neki i do skoro 15.000 evra, prenose crnogorski mediji.

Crnogorska Agencija za sprečavanje korupcije objavila je najnovije izvještaje o imovini za 28 javnih izvršitelja čije su plate veće čak i od ambasadorskih.

Njih 20 od 30 nije dalo saglasnost da im Agencija za sprečavanje korupcije kontroliše bankovne racune, iako mnogi od njih poseduju i ušteđevinu

Najveći mesečni prihod od svih izvršitelja prijavila je jedna izvršiteljka iz Podgorice, koja je navela da je prošle godine zaradila cak 177.510 evra, odnosno mesečno 14.792 evra.

SAZNAJTE I OVO

Radnik na salašu otkrio SVE detalje o INCIDENTU sa Strugarom!

ANA GLIGIĆ OTKRIVA ZANIMLJIVU STVAR: Vlasnici mačaka su u prednosti kada je u pitanju oboljevanje od korone

JOŠ JEDNA POBEDA: Lejkersi na korak do finala Zapada

Za razliku od većine kolega, ona je dala saglasnost da joj Agencija za sprečavanje korupcije kontroliše račune.

Odmah iza nje po prihodima je javna izvršiteljka koja je navela da joj je mesečni prihod čak 8.814 evra.

Ona je prijavila da je vlasnica po dva stana i poslovna prostora, ušteđevine od 43.143 evra i nije dala saglasnost da joj Agencija za sprečavanje korupcije kontroliše račune u bankama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter