Izvor: Tanjug
07.02.2022 u 14:33
0

Jako olujno nevreme zahvatilo veliki deo BiH

Veliki deo Bosne i Hercegovine zahvatilo je danas u poslepodnevnim satima jako olujno nevreme praćeno jakim udarima vetra i kišom koja je ubrzo prerasla u sneg, što je stvorilo velike probleme vozačima.

Zbog obilnih snežnih padavina, koje se zbog niskih temperatura zadržavaju na putevima otežano se saobraća na Komaru, Karauli, Nišićima, Romaniji i Čevaljnovićima, prenose mediji. 

S obzirom na to da je na pojedinim planinskim prevojima obustavljen saobraćaj za teretnska vozila, saobraćaj se na tim delovima odvija naizmenično jednom trakom.

Saobraća se po mokrom i vlažnom putu, a učestali su odroni zemlje ili kamenja.

– Na deonicama u zapadnim i jugozapadnim krajevima upozoravamo na jake udare vetra. Apelujemo na vozače da na svim deonicama voze oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme – rekli su iz BiHAMK-a.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter