Izvor: tanjug
15.11.2021 u 22:42
0

JANEZ JANŠA: Sud da donese odluku ko može da radi u državnoj upravi

Slovenački premijer Janez Janša pozvao je danas Ustavni sud da donese konačnu odluku o tome da li sme da se primeni odluka Vlade da u državnoj upravi smeju da rade samo oni koji su vakcinsani protiv kovida ili su tu bolest preležali.

PROČITAJTE JOŠ: MILANOVIĆ SE USTREMIO I NA AUSTRALIJU: Nazvao lokdaun GLUPOM MEROM!

Takvu je odluku Vlada donela sredinom septembra, ali se ne primenjuje, jer ju je Ustavni sud većinom glasova privremeno suspendovao do svoje konačne odluke.

PROČITAJTE JOŠ: BIZARNO! NESREĆA NA AUTOPUTI A1: Autom naleteo na krdo divljih svinja

-Sličnu je odluku donelo više vlada u Evropi, u državama gde je epidemiološka situacija bolja nego u Sloveniji. Vlada sada ne zna da li da postupi kao drugi koji su uspešniji u borbi s epidemijom od nas ili da se pomiri sa situacijom, ma kakva ona bila- izjavio je Janša u parlamentu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter