Izvor: Novosti
13.08.2021 u 19:45
0

JEZIVO: PIJANI FUDBALER izazvao saobraćajnu nesreću i ubio MEDICINSKU SESTRU!

Fudbaler iz Koprivnice, čiji su inicijali I. Š.(22), pod uticajem alkohola je vozio kola i tom prilikom izazvao udes u kome je poginula dve godine starija ženska osoba.

Policija je saopštila da je dva minuta iza ponoći, u Kunovec Bregu kod Koprivnice, 22-godišnji vozač upravljao automobilom „Mini kuper“ u smeru Koprivnice. 

Prešao je na suprotnu stranu i sudario se s automobilom „Kia“ varaždinske registracije kojim je upravljala 24-godišnja ženska osoba.

VAŽNO:

NOVI UDAR PO DŽEPU GRAĐANA: Banke uvode nova pravila koja će nas SKUPO KOŠTATI!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Cifre RASTU!

PREDSEDNIK ISPUNIO JOŠ JEDNO OBEĆANJE: RADNICI GEOKSA DOBILI NOVAC!

VREO TALAS SE NASTAVLJA: Evo kakvo nas vreme očekuje za vikend

Alkohol je najveći krivac za tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je stradala medicinska sestra

Kako je nezvanično prenose  mediji fudbaler je bio „pod znatnim uticajem alkohola“, a lekari se bore za njegov život.

– Zbog krivičnog dela izazivanje saobraćajne nesreće u sprovodi se kriminalistička istraga, pa su od vozača izuzeti uzorci krvi i urina zbog analize utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, bilo je sve što je policija u ovom trenutku htela da otkrije.

Inače, nastradala ženska osoba, P. H. iz Poljanca kod Varaždina, je medicinska sestra koja se u četvrtak kasno uveče vraćala s posla.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter