Izvor: Blic.rs
11.12.2020 u 11:21
0

JOŠ 19 OSOBA PREMINULO: Od 885 testiranih uzoraka na korona virus pozitivno 346

U protekla 24 časa u Srpskoj je testirano 885 laboratorijskih uzoraka, a korona virus je potvrđen kod 346 osoba, rekao je direktor Instituta za javno zdravstvo RS Branislav Zeljković.

IJZ RS je u ovom periodu prijavljeno 19 smrtnih ishoda.

– Situacija je i dalje nepovoljna. Visok je broj pozitivnih u odnosu na broj testiranih na dnevnom nivou. Zato i dalje apelujemo na građane da budu maksimalno oprezni i pridržavaju se preventivnih mera – kaže Zeljković.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI…

STIŽE JOŠ JEDNA RUSKA VAKCINA protiv svih vrsta KOVID virusa!

TAJM proglasio LIČNOST GODINE: Evo ko je poneo slavnu titulu!

NOBEL U DOBA KORONE: Laureati primili nagrade u svojim domovima

Naglasio je da će od ponedeljka komercijalno testiranje koštati 105 KM.

– Važno je da se mere poštuju u periodu predstojećih praznika. I dalje je obaveza nošenja maski na otvorenom – podseća Zeljković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter