Izvor: Blic.rs
17.07.2020 u 16:20
0

JOŠ JEDAN NOVOZARAŽENI: U kovid-odeljenju zvorničke bolnice 13 pacijenata

U zvorničkoj Opštoj bolnici u izolovanom kovid odeljenju smešteno je 13 pacijenata, saopšteno je danas iz Gradskog štaba za vanredne situacije Zvornik.

Zbog popunjenosti kapaciteta prethodnog dana tri bolesnika premeštena su u kovid odeljenje bijeljinske bolnice, prenose mediji. 

Na kućno lečenje otpuštena su iz zvorničke bolnice četiri pacijenta.

Na području grada Zvornika u prethodna 24 časa kod još jednog lica utvrđen je virus korona, a aktivna su 83 slučaja. Od 8. juna testirano je ukupno 1.158 lica od kojih je 178 bilo pozitivno. Rezultati se čekuju za 53 brisa.

OVO MORATE ZNATI

DRŽAVA SPREMA NOVI SET MERA! Pored 100 evra i tri minimalca DAĆE I OVO!

SRPSKI AS I DELIJE MILE NA KOSOVO: Stigli respiratori u KBC Kosovska Mitrovica

Mali poručuje: VAKCINA je JEDINO REŠENJE ZA NAŠU PRIVREDU!

Doktori UPOZORAVAJU! Pojavili se ZARAŽENI KOMARCI u Srbiji!

Banke imaju LEPE VESTI: Od PONEDELJKA MANJE RATE KREDITA!

U kućnoj izolaciji su 372 osobe, a istekla je za 536 lica.

Gradski štab za vanredne situacije poziva građane da, sa ciljem zaštite sopstvenog i zdravlja drugih, te kako bi sačuvali zdravstveni sistem u gradu, otkažu privatne proslave i izbegavaju sva druga okupljanja, te se pridržavaju držanja fizičke distance od dva metra, nošenja maske u zatvorenom prostoru i redovno održavanje lične higijene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter