Izvor: TANJUG
27.05.2024 u 18:12
1

JOŠ JEDNA IZDAJA CRNOGORACA: Poslanici PES i Demokrata u PS NATO glasali za tzv. Kosovo

Crnogorska delegacija u Parlamentarnoj skupštini NATO-a, poslanik Pokreta Evropa sad Miodrag Laković i poslanik Demokratske Crne Gore Duško Stijepović glasali su za to da tzv. Kosovo postane pridruženi član.

„Oba člana naše delegacije u PS NATO su glasala za. I po pitanju Kosova i Malte, kao i zaključaka koji se odnose na bezrezervnu podršku Ukrajini. To je u duhu našeg koalicionog sporazuma, zajedničke spoljne i bezbednosne politike sa EU, kao i kredibilnog NATO članstva“, napisao je Laković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JOŠ JEDNA IZDAJA CRNOGORACA: Poslanici PES i Demokrata u PS NATO glasali za tzv. Kosovo”

  1. PES i Demokrate,ljigavci,izdajnici,Becic od formiranja stranke je saradnik stranih sluzbi,a glup srpski narod im daje glasove,SNP,takodje uzima srpske glasove,a ustvari je isti kao Demokrate🤑

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter