Izvor: Tanjug
30.07.2021 u 10:06
0

JOŠ JEDNO ROČIŠTE OTKAZANO U BIH: Slučaj „Respiratori“

Ročište u Sudu Bosne i Hercegovine u predmetu „Respiratori“ koje je trebalo da bude održano danas, otkazano je, a verovatan razlog je nedolazak jednog člana sudskog veća..

Za danas su bila predviđena svedočenja dvojice svedoka, direktora Federalnih robnih rezervi FBiH Tončija Bavrke i Adnana Harčića.

VAŽNO:

MALI O NOVOJ POMOĆI ZA GRAĐANE: Sistem za prijavljivanje, i kada možemo da očekujemo novac na računima!

SVE O HIBRIDNIM VOZILIMA U „VIKEND JUTRU“: Održavanje, registracija i osiguranje su JEFTINIJI, a vozi se kao i bilo koji automobil!

Dodik: Bakir ide u lov na veštice, a BiH puca po šavovima!

Na poslednjem ročištu u sredu Tužilaštvo je izvodilo dokaze, pre svega prepiske između optuženih u vezi sa procesom nabavke spornih respiratora iz Kine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter