Izvor: Tanjug
05.07.2020 u 08:01
0

KAZNE SAMO PLJUŠTE: Policajci bez maske u tramvaju biće kažnjeni!

Protiv dvojice policajaca koji su se vozili bez maske u zagrebačkom tramvaju biće pokrenut disciplinski postupak.

Naime, hrvatskim društvenim mrežama, a potom i na medijima, kružio je video snimak na kojem se jasno vidi da su policajci jedini u tramvaju koji ne nose maske.

Oni su ušli u tramvaj na zagrebačkom Trgu Josipa bana Jelačića bez maske juče posle podne, iako je odlukom Nacionalnog štaba civilne zaštite nošenje maski u javnom prevozu obavezno.

Prema toj odluci, vozač tramvaja ne bi smeo da krene dok svi putnici nemaju zaštitne maske na licu, ali je tramvaj zatvorio vrata i krenuo.

Policijska uprava (PU) Zagreba saopštila je da će istražiti ovaj slučaj, identifikovati policajce i disciplinski ih kazniti.

Odlukom Nacionalnog štaba naglašeno je da nema izuzetaka, pa se ta obaveza odnosi i na policijske službenike „kada, kao putnici, ili iz razloga obavljanja policijskih poslova borave u prevoznom sredstvu javnog saobraćaja,“ saopštila je PU.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter